Passa al contingut principal

GUERRA D'AIGUA DE P3

 Aquests últims dies ho hem passat molt bé fent activitats diverses, com ara la guerra d'aigua per celebrar diversos aniversaris de P3. Aquí en teniu una petita mostra.


















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

P3B: COLLAGE DE TARDOR

 Aquesta setmana hem fet un collage de la tardor tot enganxant papers de colors de la tardor (grocs, verds, taronges i grocs) com si fossin les fulles de la tardor damunt un fons pintat amb pintura marró. Mireu quins artistes!!

P3B:ALGUNES EXPOSICIONS DE QUÈ MENGEN ELS LLOPS

 Aquesta setmana hem estat fent les exposicions de què mengen els llops i com busquen el menjar. Els companys que han buscat la informació ens han explicat que els llops per trobar el menjar utilitzen el seu olfacte. Segueixen el rastre per trobar els animals o les baines del bosc. Mengen carn de ratolins, cèrvols, conills, ocells, cabres...Per caçar-los es preparen i salten damunt tot capturant-los amb les seves urpes  i clavant-los les dents. Ho fan en grup, sempre van en manada.

P3B: GIMCANA FINAL DEL PROJECTE DELS PIRATES

Aquesta setmana hem fet una petita conversa per recordar quines coses havíem après sobre els pirates. Després també hem fet una gimcana per buscar el nostre tresor pirata i finalitzar així el nostre projecte. Cliqueu aquí per veure una petita mostra de la nostra conversa i la nostra aventura