Passa al contingut principal

P3B: PROJECTE SEGUIM AMB LES EXPOSICIONS

Aquesta setmana en Tom, la Sabela i la Nura ens han exposat la informació que han buscat  del projecte. En Tom  ens ha fet una maqueta d'un pirata que busca el tresor seguint el seu mapa.La Sabela ens ha fet un mural on hi ha les diferents parts del vaixell pirata amb velcro perquè puguem jugar a posar cada part on correspon. Les parts que ens ha presentat són: la vela, la cofa, el timó, canó, àncora. La Nura ens ha fet una cartolina amb el vestuari dels pirates. Sabem que els pirates porten casaca, pantalons, sabre, tenen un garfi, un pegat a l'ull, arracada, barret pirata i alguns tenen un lloro. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL LLEÓ VERGONYÓS

Aquí teniu una petita mostra del teatre! Ha anat super bé i ens hem quedat tots i totes bocabadats amb aquesta obra de teatre!

PRIMERS DIES D'ESCOLA

  HOLA FAMÍLIES, Després d'uns dies d'adaptació, ja hem iniciat el curs tots junts!! Esperem que els infants gaudeixin de les activitats preparades i vagin creixent tot aprenent! Aquí teniu una petita mostra d'aquests primers dies.

P3B: NOM DE LA CLASSE

  Hola famílies, Ja fa uns dies que hem iniciat el curs. Ara que ja hem començat a fer algunes activitats i ja estem una mica més tranquils i adaptats, hem posat a pensar el nom de la classe. Primer vam fer una pluja d'idees, van sortir diferents propostes com ara: Dracs, taurons, tigres, gats, pirates, gallines, vaques, porquets i marietes. Després d'aquesta pluja d'idees vam començar la tria. Van quedar finalistes: DRACS, TAURONS, PIRATES I TIGRES. Finalment quan vàrem fer la última votació van guanyar els PIRATES!! Així doncs som la classe dels PIRATES!!   Hem començat a preparar la decoració de la nostra porta i en breu ens plantejarem quines són les inquietuds o interrogants que se'ns plantegin sobre el tema. Però ja us anirem informant.