Passa al contingut principal

P3B: EXCURSIÓ AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

 Avui hem anat al museu marítim de Barcelona on ens esperaven per fer una activitat de pirates!!

Ens ha rebut una pirata filibustera (tipus de pirata que comparteix el botí o tresor amb els altres pirates de la tripulació) La Pirata Gavina Ferotge. Ens ha portat al seu cau de pirata i ens ha convertit en pirates a tots. Ens ha donat un mocador perquè ens el poguéssim posar i també ens ha fet inventar-nos un nom de pirata. Després hem fet la nostra pròpia bandera pirata i ens ha ensenyat un vaixell pirata (una gran galera). Com tots els pirates teníem un mapa i havíem de buscar el tresor, així que hem buscat el tresor pirata seguint les indicacions del mapa i ...L'HEM TROBAT!!!

Un cop hem acabat l'activitat hem seguit la visita del museu, tot veient diferents maquetes de vaixells antics de diferents tipus, entre ells el de Magallanes, que va ser el primer que va anar a fer la volta al món.

Hem vist diferents tipus de veles. Les triangulars per navegar pel mediterrani, ja que el vent bufa més suau i les rectangulars per navegar pels oceans on el vent bufa més fort. Hem pogut veure canons, timons, mascarons...

I no s'ha acabat aquí la visita, després de dinar i recuperar forces hem anat al moll de la fusta i hem pujat al Pailebot de Santa Eulalia!!
































































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

P3B: PROJECTE DE L'AIRE I DELS REMOLINS

  Ja comencem a aprendre coses. Mireu quines feines més interessants ens han presentat alguns infants! Ja coneixem diversos tipus de remolins. En voleu veure un? Mireu d'on ha sortit aquest remolí! Cliqueu aquí! I sabeu on han après a fer això? Mireu! És el Cosmocaixa

P3B:ALGUNES EXPOSICIONS DE QUÈ MENGEN ELS LLOPS

 Aquesta setmana hem estat fent les exposicions de què mengen els llops i com busquen el menjar. Els companys que han buscat la informació ens han explicat que els llops per trobar el menjar utilitzen el seu olfacte. Segueixen el rastre per trobar els animals o les baines del bosc. Mengen carn de ratolins, cèrvols, conills, ocells, cabres...Per caçar-los es preparen i salten damunt tot capturant-los amb les seves urpes  i clavant-los les dents. Ho fan en grup, sempre van en manada.