Passa al contingut principal

P3B: EXCURSIÓ AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

 Avui hem anat al museu marítim de Barcelona on ens esperaven per fer una activitat de pirates!!

Ens ha rebut una pirata filibustera (tipus de pirata que comparteix el botí o tresor amb els altres pirates de la tripulació) La Pirata Gavina Ferotge. Ens ha portat al seu cau de pirata i ens ha convertit en pirates a tots. Ens ha donat un mocador perquè ens el poguéssim posar i també ens ha fet inventar-nos un nom de pirata. Després hem fet la nostra pròpia bandera pirata i ens ha ensenyat un vaixell pirata (una gran galera). Com tots els pirates teníem un mapa i havíem de buscar el tresor, així que hem buscat el tresor pirata seguint les indicacions del mapa i ...L'HEM TROBAT!!!

Un cop hem acabat l'activitat hem seguit la visita del museu, tot veient diferents maquetes de vaixells antics de diferents tipus, entre ells el de Magallanes, que va ser el primer que va anar a fer la volta al món.

Hem vist diferents tipus de veles. Les triangulars per navegar pel mediterrani, ja que el vent bufa més suau i les rectangulars per navegar pels oceans on el vent bufa més fort. Hem pogut veure canons, timons, mascarons...

I no s'ha acabat aquí la visita, després de dinar i recuperar forces hem anat al moll de la fusta i hem pujat al Pailebot de Santa Eulalia!!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL LLEÓ VERGONYÓS

Aquí teniu una petita mostra del teatre! Ha anat super bé i ens hem quedat tots i totes bocabadats amb aquesta obra de teatre!

PRIMERS DIES D'ESCOLA

  HOLA FAMÍLIES, Després d'uns dies d'adaptació, ja hem iniciat el curs tots junts!! Esperem que els infants gaudeixin de les activitats preparades i vagin creixent tot aprenent! Aquí teniu una petita mostra d'aquests primers dies.

P3B: NOM DE LA CLASSE

  Hola famílies, Ja fa uns dies que hem iniciat el curs. Ara que ja hem començat a fer algunes activitats i ja estem una mica més tranquils i adaptats, hem posat a pensar el nom de la classe. Primer vam fer una pluja d'idees, van sortir diferents propostes com ara: Dracs, taurons, tigres, gats, pirates, gallines, vaques, porquets i marietes. Després d'aquesta pluja d'idees vam començar la tria. Van quedar finalistes: DRACS, TAURONS, PIRATES I TIGRES. Finalment quan vàrem fer la última votació van guanyar els PIRATES!! Així doncs som la classe dels PIRATES!!   Hem començat a preparar la decoració de la nostra porta i en breu ens plantejarem quines són les inquietuds o interrogants que se'ns plantegin sobre el tema. Però ja us anirem informant.