Passa al contingut principal

P3B: EXPERIMENT

Aquesta setmana, després de veure que el vaixell de paper s'enfonsava hem provat amb altres materials. Improvitzem  diferents vaixells per veure si suren o no suren i per què?

Hem provat amb el metall, ceràmica, un vaixell de plàstic i un de vímet i una safata de plàstic.

Hem observat que el de metall surava i el de ceràmica també. En canvi el de plàstic i el de vímet no han surat tot i que pels materials hauria d'haver funcionat. El motiu ha estat que tenien foradets per on entrava l'aigua i això els feia enfonsar-se.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL LLEÓ VERGONYÓS

Aquí teniu una petita mostra del teatre! Ha anat super bé i ens hem quedat tots i totes bocabadats amb aquesta obra de teatre!

PRIMERS DIES D'ESCOLA

  HOLA FAMÍLIES, Després d'uns dies d'adaptació, ja hem iniciat el curs tots junts!! Esperem que els infants gaudeixin de les activitats preparades i vagin creixent tot aprenent! Aquí teniu una petita mostra d'aquests primers dies.

P3B: NOM DE LA CLASSE

  Hola famílies, Ja fa uns dies que hem iniciat el curs. Ara que ja hem començat a fer algunes activitats i ja estem una mica més tranquils i adaptats, hem posat a pensar el nom de la classe. Primer vam fer una pluja d'idees, van sortir diferents propostes com ara: Dracs, taurons, tigres, gats, pirates, gallines, vaques, porquets i marietes. Després d'aquesta pluja d'idees vam començar la tria. Van quedar finalistes: DRACS, TAURONS, PIRATES I TIGRES. Finalment quan vàrem fer la última votació van guanyar els PIRATES!! Així doncs som la classe dels PIRATES!!   Hem començat a preparar la decoració de la nostra porta i en breu ens plantejarem quines són les inquietuds o interrogants que se'ns plantegin sobre el tema. Però ja us anirem informant.