Passa al contingut principal

P3A: PROJECTE DE L'AIRE I DELS REMOLINS

Durant aquest més intentarem anar tancant el projecte de l'aire i dels remolins, un projecte que va semblar que generava interès al principi però potser un pèl difícil per entendre segons què.

La Laura ens ajuda a tancar-lo:
  • Primer parlem dels instruments de vent i de com funcionen. Ens agradaria que ells haguessin bufat, però aquest curs no pot ser.   • Després mirem que passa amb les bombolles de sabó, què necessitem, què passa si bufem, què passa si fa vent, etc. Aquí sí, que al patí i cadascú amb un estri diferent, bufem.  • Tercer: ens explica un conte de dos núvols i comprovem el temps que fa, fa vent, hi ha núvols, són blancs, són grisos, intentem preveure si plourà, etc.

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

P3B: PROJECTE DE L'AIRE I DELS REMOLINS

  Ja comencem a aprendre coses. Mireu quines feines més interessants ens han presentat alguns infants! Ja coneixem diversos tipus de remolins. En voleu veure un? Mireu d'on ha sortit aquest remolí! Cliqueu aquí! I sabeu on han après a fer això? Mireu! És el Cosmocaixa

P3B: BUSQUEM EL TRESOR AMB BEEBOTS

 La setmana passada vam buscar un tresor de pirates amb els beebots. El beebot era el nostra vaixell i havíem de trobar i arribar al tresor pirata.