Passa al contingut principal

P3A Projecte dels tigres: tipus de tigres i on viuen?

Els infants de P3 A ja han començat a portar molt de material dels tigres. Hi ha qui ha portat una joguina de tigre, hi ha qui ha portat contes, hi ha qui ha portat un mural i ens ha fet una explicació. Tot és benvingut i ells/es estan molt contents/es de poder-ho ensenyar a la resta de la classe.


Amb el material que van anar aportant hem fet una mena d'habitat dels tigres perquè ells puguin jugar.
A partir d'aquí han anat sorgint més dubtes! Perquè, realment, on viuen els tigres? L'A. a través del mural ens va explicar que viuen a la jungla. És així? I si és així, què és la jungla? I on és la jungla?

També entre l'explicació d'en P. i l'A. ens ha sorgit un altre dubte. Quins tipus de tigres hi ha? Per un costat sabem que hi ha:

  • Tigre siberià
  • Tigre del sud de Xina.
  • Tigre de Indoxina.
  • Tigre malai.
  • Tigre de Bengala.

I d'altre banda, coneixem:
el tigre blanc de neu,
el tigre de Bengala,
el tigre blanc,
i el tigre daurat.

Són els mateixos? Són diferents? Potser són 9 en total? Existeixen tots actualment?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

P3B: PROJECTE DE L'AIRE I DELS REMOLINS

  Ja comencem a aprendre coses. Mireu quines feines més interessants ens han presentat alguns infants! Ja coneixem diversos tipus de remolins. En voleu veure un? Mireu d'on ha sortit aquest remolí! Cliqueu aquí! I sabeu on han après a fer això? Mireu! És el Cosmocaixa

P3B: BUSQUEM EL TRESOR AMB BEEBOTS

 La setmana passada vam buscar un tresor de pirates amb els beebots. El beebot era el nostra vaixell i havíem de trobar i arribar al tresor pirata.