Passa al contingut principal

P3B: PRIMERES EXPOSICIONS DEL PROJECTE

 Com ja sabeu hem iniciat el nou projecte i la setmana passada vàrem començar les exposicions de com són els llops. Sabem que tenen cua, pèl, 4 potes amb  urpes, dents afilades, orelles punxegudes. Tenen el pèl de color blanc, negre, gris o marró.

Aquesta setmana els/les encarregats/des de buscar informació d'on viuen els llops ens han explicat que els llops viuen als boscos, en coves, a les muntanyes molt altes, a la neu i al desert. També sabem que viuen a les zones del àrtic i al desert del Sahara.














                                                                

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

P3B:ALGUNES EXPOSICIONS DE QUÈ MENGEN ELS LLOPS

 Aquesta setmana hem estat fent les exposicions de què mengen els llops i com busquen el menjar. Els companys que han buscat la informació ens han explicat que els llops per trobar el menjar utilitzen el seu olfacte. Segueixen el rastre per trobar els animals o les baines del bosc. Mengen carn de ratolins, cèrvols, conills, ocells, cabres...Per caçar-los es preparen i salten damunt tot capturant-los amb les seves urpes  i clavant-los les dents. Ho fan en grup, sempre van en manada.

P3B: COLLAGE DE TARDOR

 Aquesta setmana hem fet un collage de la tardor tot enganxant papers de colors de la tardor (grocs, verds, taronges i grocs) com si fossin les fulles de la tardor damunt un fons pintat amb pintura marró. Mireu quins artistes!!