Passa al contingut principal

P3B: PRESENTEM L'OBRA DE JOAN MIRÓ

Aquesta setmana hem presentat l'obra de Joan Miró als infants.

Ens hem fixat en els elements principals que solen haver en la seva obra i el colors que més utilitza. Si voleu veure un petit vídeo Cliqueu aquí,  també podeu veure aquest altre vídeo

Un cop hem vist imatges de les seves obres i n'hem parlat, hem fet un mural tots junts inspirant-nos amb la seva obra i utilitzant els seus elements i colors. 














Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

P3B: COLLAGE DE TARDOR

 Aquesta setmana hem fet un collage de la tardor tot enganxant papers de colors de la tardor (grocs, verds, taronges i grocs) com si fossin les fulles de la tardor damunt un fons pintat amb pintura marró. Mireu quins artistes!!

P3B: ELS INSTRUMENTS DEL MÓN

 Un d'aquests últims dies d'escola, el Pare de l'Aritz ha vingut a ensenyar-nos una sèrie d'intruments del món. Són instruments que no coneixíem i ens ha explicat d'on provenen, ens ha mostrat com sonen i de què estan fets. Ens ha encantat i ens ho hem passat genial.

P3B:ALGUNES EXPOSICIONS DE QUÈ MENGEN ELS LLOPS

 Aquesta setmana hem estat fent les exposicions de què mengen els llops i com busquen el menjar. Els companys que han buscat la informació ens han explicat que els llops per trobar el menjar utilitzen el seu olfacte. Segueixen el rastre per trobar els animals o les baines del bosc. Mengen carn de ratolins, cèrvols, conills, ocells, cabres...Per caçar-los es preparen i salten damunt tot capturant-los amb les seves urpes  i clavant-los les dents. Ho fan en grup, sempre van en manada.