Passa al contingut principal

P3B: PRODUCTE FINAL DEL PROJECTE

 Com ja sabeu estem acabant el projecte dels llops. Com a producte final els alumnes de la classe dels Pirates volien fer unes maquetes del seu hàbitat. Així que hem construït diferents hàbitats dels llocs on viuen els llops (desert, bosc, coves i neu) i ho hem exposat al passadís perquè tothom ho pugui veure.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

P3B: ELS INSTRUMENTS DEL MÓN

 Un d'aquests últims dies d'escola, el Pare de l'Aritz ha vingut a ensenyar-nos una sèrie d'intruments del món. Són instruments que no coneixíem i ens ha explicat d'on provenen, ens ha mostrat com sonen i de què estan fets. Ens ha encantat i ens ho hem passat genial.

P3B:ALGUNES EXPOSICIONS DE QUÈ MENGEN ELS LLOPS

 Aquesta setmana hem estat fent les exposicions de què mengen els llops i com busquen el menjar. Els companys que han buscat la informació ens han explicat que els llops per trobar el menjar utilitzen el seu olfacte. Segueixen el rastre per trobar els animals o les baines del bosc. Mengen carn de ratolins, cèrvols, conills, ocells, cabres...Per caçar-los es preparen i salten damunt tot capturant-los amb les seves urpes  i clavant-los les dents. Ho fan en grup, sempre van en manada.

P3B: COLLAGE DE TARDOR

 Aquesta setmana hem fet un collage de la tardor tot enganxant papers de colors de la tardor (grocs, verds, taronges i grocs) com si fossin les fulles de la tardor damunt un fons pintat amb pintura marró. Mireu quins artistes!!